A fogpótlás is sima ügy a Prime Dental Clinic-nél

Szponzorált tartalom

fogpótlás híd
fogpótlás híd

Sajnos az a típus vagyok, aki sokszor fél orvoshoz menni. Azonban ideje volt belátnom pár éve, hogy bármekkora is a szorongásom, és akkor is, ha vannak rossz tapasztalataim, de felnőtt ember vagyok, és vannak bizonyos dolgok, amik az élet elkerülhetetlen részei, velejárói. Így megembereltem magam, és azóta nagyon komolyan veszek mindent, emellett pedig szerencsére sok olyan szakemberrel találkoztam, akik felülírták a korábbi tapasztalataimat, és abszolút bizalommal telve tudok menni hozzájuk. Az egyik ilyen emlékezetes sztorim az volt, amikor a legjobb barátnőmmel együtt kezdtünk el egy orvoshoz járni, és mint kiderült, a testvére egyik ismerőséhez mentünk teljesen véletlenül.

A fogászat szintén egy érzékeny témakör volt számomra. Egész gyermekkorom meghatározó élménye volt egy félelmetes fogorvos, később az elrontott sürgősségi beavatkozások, ott döntöttem el, hogy komolyan kell vennem a dolgot. Szerencsére rátaláltam egy olyan helyre, olyan szakemberekre, akikhez mindig szívesen megyek, semmi félelem vagy kétség nincs bennem. Ennek fontos része az is, hogy tudom, bármit kérdezhetek, náluk nincs „hülye kérdés”, hanem a hitvallásuk egyik fő része a páciens minél teljeskörűbb tájékoztatása. Sajnos a korábbi vonakodásomat egy fogam bánta, mire ide eljutottam, ezért a Prime Dental Clinic-en elég hamar felmerült a fogpótlás híd formájában, mint egyik lehetséges mód. A fogpótlás híddal történő megoldása tehát nem az egyetlen járható út, de esetemben ez bizonyult a legmegfelelőbb választásnak. Még nem vagyok túl a beavatkozáson, de már közeleg az időpont, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy ez is flottul fog menni, mint eddig minden ezen a klinikán.

Ha tehát akár a fogpótlás híd formájában, akár az implantátum, vagy egyéb kezelés, ami iránt érdeklődnél, látogass el bátran a fogászati klinika weboldalára a linken keresztül. Biztos vagyok benne, hogy a bemutatkozót és a tájékoztató leírásokat, szakmai, de mégis közérthető bejegyzéseket olvasva neked is át fog jönni valamennyire az az érzés, amiről beszélek. Szerintem ilyen egy profi, megbízható fogászati klinika, tapasztalt és kedves szakemberekkel! Csak ajánlani tudom ezt a szuper csapatot mindenkinek.