Saját cég alapítása székhelyszolgáltató segítségével

Szponzorált tartalom

szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/
szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/

Saját cég alapításában vagyok benne, és hosszasan mérlegeltem, hogy hol legyen a cég székhelye. Ma már nem divatos, hogy a saját otthonomba jelentsem be a vállalkozást, az üzleti életben azt látom, hogy az trend, ha székhelyszolgáltatást veszek igénybe. Maga a cég címe ezáltal egy felkapott környéken lenne, ahová minden vállalkozó szívesen költözne.

Ma egyik barátommal megyek este sörözni, akiről tudom, hogy igénybe veszi ezt a szolgáltatást, és szeretném kikérdezni ennek előnyeiről, esetleges hátrányairól.

Szabi cimborám nagyon örült, hogy kikérdezem a véleményét vállalkozás témában, és rögtön a szekhelycentrum.hu weboldalt ajánlotta figyelmembe, hogy itt tájékozódjak a kérdéseimet illetően. Székhelyszolgáltatás témakörben mindent tudnak, ők a legjobbak jelenleg a piacon.

Könnyű volt megjegyeznem a weboldalt, szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/ de azért feljegyeztem a telefonomba, hogy másnap nehogy elfelejtsem.

Másnap ebédidőben rákerestem szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/ oldalra, és ismerkedni kezdtem velük, átolvastam, mit kínálnak, tájékozódni kezdtem, hogyan tudnék kapcsolatba lépni velük. Megtudtam, hogy a Gross cégcsoporthoz tartoznak, és az egész országban elérhető kiterjedt irodahálózattal rendelkeznek. Rögtön az árakkal találkoztam a bal felső sarokban, alig több, mint kétezer forintért már Budapesten székhelyet bérelhetek. A következő információ, hogy Újlengyel nevű településen 0% iparűzési adó miatt éri meg székhelyet bérelni. A harmadik felhívás, hogy kézbesítési megbízott is a kínálathoz tartozik.

Meglehetősen nagyszámú ügyfélkörrel rendelkeznek, több, mint tizenhatezer vállalkozóval álltak már kapcsolatban. A cég növekedése folyamatos, az áraik kedvezőek, és törvényes keretek között működnek. A vidéki irodáik száma bővül, akárcsak az elégedett ügyfeleiké.

A szekhelycentrum.hu folyamatosan törekszik arra, hogy a legjobb árat kínálják a piacon, de ez ne menjen a minőség rovására. Az ügyfelek visszajelzései alapján ezt a tervet sikerrel teljesítik. A két közkedvelt helyszín Budapest és Újlengyel, az utóbbi attól nevezetes, hogy iparűzési adó mentes terület. Ajándék hónap jár az ügyfeleknek akkor is, ha nem az egész évet, hanem csak egy fél évet fizetett ki előre. Az ajándék hónapban egy forint kerül kiszámlázásra.

A kényelmi szempontokat szem előtt tartva nem várják el, hogy az ügyfél menjen el az érkezett postája után. Az alapcsomag tartalmazza, hogy eljuttatják az ügyfelek számára a leveleket. A befogadó nyilatkozatot megjelenés nélkül is legtöbb esetben kiállítják, itt is szem előtt tartják a megrendelő kényelmét. A költségeket lehet rendezni bankkártyával is. A díjcsomagot ráér kiválasztani a szerződéskötés után. Amíg a cégbírósági bejegyzés meg nem történik, fizetni sem kell semmit.

Székhelyszolgálati szerződést határozatlan időre kötnek, úgy ahogy törvény előírja. Türelmi időt biztosítanak a partnereik részére, amennyiben nem tudnak fizetni. Ilyenkor három hónapig csak felfüggesztik a szerződést, de nem mondanak fel az ügyfeleknél. Időpont egyeztetés után vidéki irodáikban is rendelkezésre állnak, nem szükséges Budapestre utazni szerződéskötés céljából.

Ezután tételesen lebontva megismerkedtem a Budapest és Újlengyel csomagáraival. A telefonszám ahol fel tudom venni a kapcsolatot óriási betűkkel került a szemem elé. Majd megtaláltam a központi ügyfélfogadó irodát, ahol további kérdéseimet szeretném feltenni. Addig is elmentettem a kedvencek közé a szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/ weboldalt. Bevallom félénk voltam, s nem mertem belefogni saját cég alapításába. Most úgy érzem, ezzel a segítséggel minden sikerülhet.