A vízvezeték szerelő akár egy órán belül is kiérkezhet.

Szponzorált tartalom

vízvezeték szerelő Szigetszentmiklós
vízvezeték szerelő Szigetszentmiklós

Annyira jó, hogy sikerült a jogsit megszereznem, és végre autóval járhatok mindenhova. Persze még az elején járok, időnként egy kicsit para az utakat járni, de ennek ellenére mégis tele van az egész izgalommal, és ott a sok felfedezésre váró hely, ahová ellátogathatok. Végre nem kell aggódnom azon, hogy mikor indul a busz, a vonat, a villamos, egyáltalán jár-e arra bármilyen tömegközlekedési eszköz, vagy hány átszállással tudok a közelébe jutni annak a helyszínnek, ahova szeretnék menni.

A másik nagy előnye az autónak, hogy a családhoz is bármikor könnyen elmehetek, mióta van autóm, sokkal többször vagyok együtt velük.

Nagymamám Szigetszentmiklóson lakik. Legutóbb azzal hívott fel, hogy valami nagy baj történt otthon, és a segítségemre van szüksége. Amikor elmentem hozzá, láttam, hogy vizesedik a fal, tudtam egyből, hogy ez nem jelent semmi jót. Azonnal tárcsáztam, és a vizgazfutesszerelo24 szolgálatot, akik nálam már korábban megoldották a csöpögő csap problémát, valamint gázszereléssel kapcsolatban is jártak már nálam.

Úgy rémlett, hogy ők nem csak Budapestre szállnak ki, hanem Pest megyére is. Természetesen ezt ellenőriztem az oldalon, ahol megtalálható egy lista is azzal kapcsolatban, hogy milyen településekre mennek ki szerelni. Ezek között szerepel Szigetszentmiklós is, így biztos lehettem abban, hogy a vízvezeték szerelő Szigetszentmiklósra és ki fog menni. Tulajdonképpen, ahogy sejtettem, a vízvezeték szerelő Szigetszentmiklós mellett egész pest megyében és Budapest minden kerületébe is kiszáll. Autóval végül is bárhová könnyen el lehet jutni, ugye? Ráadásul most visszavonásig a 16 óra után érvényes kiszállási díjat sem kell fizetni egyik terület esetén sem, vagyis munka után is bátran lehet őket keresni. Azzal számolni kell, hogy este és éjszaka van egy minimális felár, de még így is nagyon megéri őket választani. A munkálatok ellenértékét készpénzben ki lehet egyenlíteni, illetve ezenkívül azonnali átutalásra is lehetőség van, ezutóbbi kiváló azoknak, aki nem szeretnek otthon készpénzt tartani. Természetesen nem kell semmi rosszat gondolni a készpénzes fizetésről sem, nincs itt semmilyen sumákolás, komoly árajánlat készül, a munkáról pedig biztosító által is elfogadható számlát adnak.

Hozzám mindkét esetben időben érkeztek a megbeszéltek szerint, és korrekt módon jártak el, ráadásul meglepő módon nagyon gyorsan tudták a munkálatokat ellátni. Most is így történt, ahogy felhívtam őket, azonnal intézkedtek is, és kerestek nekünk egy szerelőt, aki rövid időn belül kiérkezett a nagymamámhoz, és nagyon alaposan átnézte a falat és a csöveket. Nem kellett sokat várni, a szakértő kezek és szemek gyorsan megtalálták a probléma forrását, azt követően pedig felvázolták a lehetőségeket is azzal kapcsolatban, hogy milyen úton indulhatunk el a probléma megoldásában. Az egész ügyfélkiszolgálás a kapcsolatfelvételtől kezdve a kiérkező szakember munkájáig nagyon rendben volt. Érződött most is, hogy olyan cégről van szó, aki valóban tudja, hogy mit csinál. Nincs semmi rizsa, felesleges körök, csak korrekt kiszolgálás és munkavégzés. Nagymamám is érezte, hogy megbízható szakember érkezett a házhoz, aki meg fogja oldani a keletkezett problémát, ő is nagyon elégedett volt, főleg akkor, mikor megtudta, hogy a cég nem csak a saját munkájára vállal garanciát, hanem az általuk beszerzett alkatrészekre is vonatkozik a garancia. Ilyen garancia mellett már a nagyi is tudja, hogy csak is jóra számíthat hosszútávon.