CT felvétel 3 dimenziós Cone Beam készülékkel!

Szponzorált tartalom

CT felvétel
CT felvétel

A szájsebészeti műtétek már jóval nagyobb hátteret igényelnek egy szimpla fogkő leszedéshez képest, hiszen ilyenkor muszáj, hogy a fogorvos tisztán lássa a páciens fogazatának, csontozatának állapotát. Erre tökéletesen alkalmas a fogászati CT felvétel, ami lehetőséget nyújt a betekintésre, egészen az állkapocsig!

A Hegedűs Dental Fogászati és Cirkon Központ a 3 dimenziós Cone Beam technológiával dolgozik, ami jóval pontosabb képet tud adni egy panoráma röntgennél. Szükség is van rá, ha például csontpótló beavatkozásra vár a páciens vagy épp fogpótlásra van szüksége.

A Budapest belvárosában elérhető rendelő minden szükséges eszközt és körülményt biztosít hozzá, hogy a beavatkozás tökéletes lehessen, hogy azt személyre szabottan végezhessék el. A fogágybetegségek szintén igénylik az előzetes alapos felmérést, mely a megfelelő eszközökkel sokkal pontosabban lehetséges.

Számos dologra tud fényt deríteni a CT felvétel, ami a tévhitekkel ellentétben ezzel a berendezéssel sokkal kíméletesebb, hiszen koránt sincs akkora sugárterhelésnek kitéve a szervezet, mint azt a régebbi gépeknél megszoktuk.

Ha fogászati CT felvétel készítésére van szükség, a budapesti fogászaton a legkorszerűbb eljárásokkal történhet meg, kellemes környezetben, kiváló személyzettel, akik azon vannak, hogy minél kevesebb kellemetlenség érje a pácienst!