Ilyen a tökéletes céges ajándék.

Szponzorált tartalom

póló rendelés
póló rendelés

Kedden lesz a hagyományos, évértékelő rendezvényünk a munkahelyemen. Idén kicsit megcsúszott, a szokásos januári időpont helyett kénytelenek voltunk februárra tolni.

Ez a kis csúszás legalább lehetőséget adott arra, hogy nyugalomban átgondoljuk, milyen ajándékot kapnak a dolgozók. Az apró csecsebecséknek, tollaknak mindig örülni szoktak, ám szerettünk volna most eltérni a szokásostól.
A vezetőségi meetingen ülve jutott eszembe az egyik születésnapi ajándékom. Csupán néhány héttel azelőtt volt, így élénken élt bennem az emlék: imádtam azt a pólót, amelyet kaptam!

A szóban forgó pólót a lolmarkt.hu -ról rendelték nekem. Ez egy nagyon sokoldalú cég, akik a hagyományostól eltérő pólók és ajándéktárgyak forgalmazásával foglalkoznak. A pólóm kifejezetten anyukáknak szól, hozzáillő bögrét is kaptam. Az oldalon nem csak édesanyáknak vagy apukáknak való termékeket lehetséges rendelni, hanem rengeteg foglalkozáshoz, élethelyzethez, eseményhez kapcsolódó ajándék rendelhető innen. Sőt, akár még egyedi elképzeléseket is meg tudnak valósítani amennyiben nem találnánk megfelelőt az előre elkészített, tengernyi lehetőség között.

A megbeszélésünkön örömmel fogadták az ötletem, miszerint innen válasszunk a kollégáknak ajándékot az éves munkájukért. A végleges megoldás az lett, hogy készíttetünk mindenki számára egy olyan pólót, melyen elöl a céges logó, hátul pedig az irodánk mottója szerepel.

A lolmarkt.hu munkatársai szerencsére már tapasztaltak, így egyáltalán nem volt számukra vészes az ötletünk, még annak ellenére sem, hogy a kivitelezhetőségétől féltünk tőle eleinte.
Telefonon vettük fel velük a kapcsolatot. Úgy gondoltuk, így gyorsabb lesz az e-mailes elérhetőség helyett, és igazunk is lett. Nagyon kedvesek voltak, és örömmel fogadták a hívásunkat. Minden részletet átbeszéltünk, elmondták, hogyan fog zajlani a folyamat, ami megnyugtató volt.
Az első lépés az a logó és a felirat pontos tervezése. Gondolatban már tökéletesen összeállt, azonban a lolmarktos csapat alkotta meg a végső verziót. Nagyon nagy örömmel fogadtuk ezt, és természetesen rögtön igent mondtunk rá, hiszen ezerszer szebben kivitelezték, mint ahogyan mi tudtuk volna.

A pólók elkészítését meglepetésünkre rendkívül rövid határidővel tudták vállalni. Azt hittem, heteket kell majd várni, de közel sem volt szükség ennyi időre. Ígéretük szerint néhány nap alatt el tudják készíteni az általunk kért darabszámban.
Az ár volt már csak kérdés. Alapvetően a lolmarkt.hu termékeinek fent van az ára a honlapon, de egyedi kérések esetén mindig másképp zajlik a póló rendelés, így az árak sem fixek. A fizetendő összeg függ a darabszámtól, de a pólóra nyomtatni kívánt mintától is. Mi rendkívül jutányos árat kaptunk, amit természetesen rögtön el is fogadtunk.

Izgatottan vártuk, hogy elkészüljenek a pólók. A rendelésünk eredményét futárszolgálat hozta ki nekünk, és tökéletesen tartották magukat az ígért határidőhöz.
A futár érkezését követően rögtön ellenőriztük, hogy élőben is megfelelőek-e a felsők. A pólók minősége még a vártnál is jobb volt, ami kellemes csalódásként ért minket. Nem átlátszó, vékony anyagból készültek, hanem kényelmes, finom tapintású pamut anyagból. A viselete rendkívül kényelmes. A mintákat nem csak látványra találták el 100%-osan, hanem a minősége is kiemelkedő volt. Bár nem tudom, milyen technikával készítik, de az biztos, hogy időt álló díszítés, ami nem fog megkopni 2 mosást követően.

Rendkívüli módon izgulunk, hogy hogyan fogja fogadni a csapat a pólókat. Bízom benne, hogy hasonlóan fognak neki örülni, mint mi, és ezáltal jól sül majd el a póló rendelés ötlete.