Hajóbérlés balatonfüredi indulással – a BalatonPro segítségével lehetséges.

Szponzorált tartalom

hajóbérlés balatonfüred
hajóbérlés balatonfüred

Szeretnétek vitorlást bérelni, de nem a megszokott siófoki starttal, hanem más lokációról? Netán a hajóbérlés Balatonfüred városából érdekelne benneteket? Akkor ne menjetek tovább, hanem olvassátok el ezt a rövid összefoglalót a BalatonPro vitorlás szolgáltatásairól.

Ha igazán különleges programot kerestek, ami kicsit kiszakít az unalmas hétköznapokból, nincs tömeg és még jó levegőn is vagytok közben, akkor a vitorlázás remek opciót kínál. Az pedig, hogyha mindezt a Balatonon csinálhatjátok, már csak hab a tortán.

A BalatonPro csapatától ugyanis lehetőség van kisebb és nagyobb vitorlások bérlésére, az időjárástól függően tavasztól őszig bezárólag. A bérlési lehetőség ideális azoknak, akik már rendelkeznek hajóvezetői engedéllyel és tényleg csak a vízi járgányra van szükségük, hogy elvigyék a csapatot egyet mulatni a vízre. De azoknak sem kell aggódni, akiknek nincs ilyen képesítése, mert kapitánnyal együtt is lehet vitorlást bérelni. Ez persze nem azt jelenti, hogy lehet lazsálni a hajón, mindenkinek meg lehet így is a maga feladata, csak egy olyan ember fogja össze a műveleteket, aki ehhez ki is van képezve.

A bázis alapvetően Siófokon van, azonban a BalatonPro-nál tudatosan törekszenek arra, hogy ez ne jelentse azt, hogy csak abban a városban érhető el az indulás. Éppen ezért az északi és a déli parton is vannak még kikötők, ahol rendelkeznek bérelt helyekkel. Így azon felül, hogy ezekről a helyekről is lehet kérni az indulást, itt a kikötés is ingyenes. Ezek egyébként Fonyód, Alsóörs és Balatonfüred települések.

Tehát ha épp úgy vagyunk vele, hogy milyen jó volna egy hajóbérlés Balatonfüred kikötőjéből való indulással, akkor sima ügy. Csak így kell kérnünk és semmi akadálya a dolognak. A hajóba pedig kérhetünk mindenféle extra felszerelést – attól függően, hogy meddig maradunk a vízen és milyen igényeink vannak. Az sem jó, hogyha túl sok minden kerül a hajóra, amit esetleg nem is használnak az utasok. De természetesen az olyan tartozékok, mint a hűtő, a WC, a fockroller vagy a bimini minden hajón alapfelszerelésnek számítanak. Minden más pedig megegyezés kérdése.

Szóval azt tanácsolom, hogyha esetleg azt tervezitek, hogy a tavaszt vitorlázással kezditek és a hajóbérlés Balatonfüred városában lenne, akkor vegyétek fel a kapcsolatot a BalatonPro csapatával. Ők kétség kívül tudni fognak segíteni és tanácsokat adni, na meg persze, ami ennél is fontosabb: hajót, akár kapitánnyal is. Mert a hajóbérlés igazán remek móka!