Autós kiegészítőket vásároltam online a BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek oldalról.

Szponzorált tartalom

BestMarkt műszaki áruház - elektronikai és informatikai cikkek
BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek

Hallottál már a BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek oldalról? Az oldal nevével ellentétben itt nem csak különböző elektronikai és informatikai termékeket lehet venni, ennél jóval többről van szó. A sok más termékkategória mellett a kínálatukban akadnak mindenféle autós kiegészítők is, amik praktikusak, saját részre és ajándéknak is tejesen megfelelnek.

Én sokéig nem ismertem ezt az oldalt, hiszen sosem hallottam róla, sosem rendeltem még innen. De az egyik alkalommal, mikor egy barátommal beszélgettem, ő ajánlotta ezt az oldalt, hiszen elmondása szerint itt mindent meg lehet venni, ami csak az autóba kellhet. Itt van fűthető üléspárna, hordozható pumpa, mindenféle hifi, GPS-ek, tolatóradarok, fedélzeti kamerák, tolatókamerák, rádiók, akkumulátorok, tényleg minden. Nagyon sok autós kütyü és kiegészítő kapható itt, amikkel fel lehet turbózni a kocsit, az autókázást pedig egy sokkal jobb élménnyé lehet tenni.

A BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek oldalon nagyon sok mindent lehet kapni, nem csak autósoknak való ez a webshop nem is tudom, hogy nem hallottam róla mostanáig. Egészen jó áron lehet itt nagyon jó cuccokhoz jutni. A legtöbben rendelni szoktak innen, mert országosan szállít a cég, ráadásul nagyon rövid határidővel. Hamar meg szokták kapni az emberek innen a rendeléseiket. De én olyan ember vagyok, aki szereti megnézni, megfogni azt, amit rendel. ezért nagyon megörültem, mikor megláttam, hogy a cégnek van egy üzlete Budapesten, ahol át lehet venni a termékeket és meg is lehet ezeket tekinteni.

Örülök, mert viszonylag közel van hozzám ez az üzlet, tömegközlekedéssel jól meg lehet közelíteni őket. A címük 1094. Budapest, Ferenc tér 5., Budapesten, a IX. kerületben találhatók. Itt van a szerviz is, ide lehet bevinni a tőlük rendelt, elromlott termékeket is, de itt lehet átvenni a rendeléseket is. Szerintem sokan élnek ezzel a lehetőséggel. Az üzlet elég sokáig nyitva van, hétköznap 08-20:00, szombaton pedig 09:00- 16:00 az üzlet nyitvatartási ideje. Ez azért is jó, mert én minden hétköznap 17:0-ig dolgozom, így általában nagyon nehezen tudok elmenni a kisebb üzletekbe, mert azok is délután 5-ig vannak általában nyitva, hétvégén pedig nehéz úgy időzíteni, hogy a délelőtti nyitva tartás alatt bemenjek. Ezért nagyon jó szerintem, hogy ilyen sokáig nyitva vannak.

A bolt maga nem olyan nagy, de nekem, aki nem kérhet csomagokat a munkahelyére, és nem tud otthon lenni, mikor kiszállítják, nagyon jó, hogy van lehetőség személyes átvételre is.

Nagyon könnyen lehet innen rendelni, az oldal felépítése egyszerű, és nagyon jók a termékeik. Most rendeltem innen először autós kiegészítőt, de biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó.