Budapest területén zárjavítás egy órán belül lehetséges?

Szponzorált tartalom

Zárszerviz Budapest

Sosem hittem volna de valamilyen úton módon a mai napra elromlott az ajtónkon lévő alsó zár ezért nem tudjuk elhagyni lakásunkat.
A legrosszabb az egészben, hogy időre kell odaérni a címre ám egyre másra felkeresett zárjavítást végző szolgáltatók csak órákra vállalták volna az ajtónyitást!
Soha rosszabbat nem kívánnék senkinek minthogy egy bejárati ajtó működésképtelensége miatt elússzon a nap legértékesebb órái. Megijedtem, hogy találok e  zárszerviz szolgáltatást Budapest területén mely hajlandó a reggeli órákban is részt venni a mi problémánk megoldásában.
Az internet erre a legalkalmasabb és már be is ütöttem a kereső szavakat melyek a zárszerviz V. kerület szavakat tartalmazta.
Budapest V. kerületi zárjavítás nem sok szolgáltató végez, gondolom a parkolás illetve a parkolás nehézségei miatt de tovább kerestem az internet lehetőségei közt és azért találtam olyan szolgáltatót amely egy órán belül a zárnyitást vállalta hiába az 5. kerületi cím adottsága.
Meglepetésemre az első csengés után már a telefon másik oldalán lévő személlyel beszélhettem meg a zárproblémám és ígéretet kaptam rá, hogy egy órán belül elhárítják a zárakkal kapcsolatos problémákat.
A dolog attól lesz még pikánsabb , hogy éppen szombat reggel van és időre kell mennünk a gyerekekkel. Gondolkodtam is hiszen ennek a jelenségnek voltak előjelei mégpedig alig tudtuk már bezárni az ajtónkat, igazából már becsaptuk.
A csapkodás következtében a bejárati ajtó tokja körül a vakolat néhol kipattogzott.
Most ott tartunk, hogy a kulcsot el lehet fordítani de az ajtó nem nyílik. Így is volt kiérkezéskor megállapítást nyert, hogy a sok csapkodástól a zárnyelve eltört ezért az ajtózárat azonnal cserélni kell.
Sos zárjavítást végző cég ezt a helyszínen el tudta végezni pedig arra gondoltam, hogy legalább két, három órába bele fog telni, hogy még helyreálljon a bejárati ajtó zárása. Biztos voltam benne na elmegy vele a fél nap, majd csengettek és a zárszerelő a kezében a megfelelő alkatrészek már megkezdte a probléma elhárítását.
Az egész zárszerviz story 40 percembe került meg némi költségbe, de ez a költség nincs azzal arányban mintha berúgtuk volna az ajtónkat.
Szolgáltatások után megfelelő tájékoztatást kaptam, hogy használhatom a bejárati ajtózárat hosszútávon, és ami a legfontosabb szerintem az a garancia! Persze elmondás szerint nem az egész ajtóra vetítve hanem csak arra az alkatrészre amely a zárszerelés során bekerült az ajtóba.
Fontos kérdés, hogy mennyibe kerül a zárcsere?
Ez egy szubjektív kérdés hiszen mindenki a saját maga módján védi az értékeit, vagy az ingóságait!
De ha csak azt nézzük, hogy mit veszíthetünk azon, hogy olcsó terméket választunk és az ajtó zárva marad akkor ez minden költséget megér!