Canon Patron | Ingyenes Kiszállítás – mert miért fizessek, ha nem muszáj?!

Szponzorált tartalom

Canon Patron | Ingyenes Kiszállítás
Canon Patron | Ingyenes Kiszállítás

Nem szeretek olyan dolgokért fizetni, amiért nem muszáj. Ha egy kicsit több keresgélést igényel, de a végén mégis több pénz maradhat az én zsebemben, mintsem a szolgáltatóéban, akkor már szívesen rászánom azt a többlet időt, hogy megtaláljam a legjobb minőségű, de mégis legkedvezőbb ajánlatot. Canon Patron | Ingyenes Kiszállítás – ez az ajánlat is pont egy ilyen kereséssel jött szembe.

Az autómmal kapcsolatban is mindig ezt az elvet követtem, meg persze minden más egyébbel kapcsolatban is. Nem azért, mert ennyire a fogamhoz verem a garast, egyszerűen csak azért, mert nem szeretek olyan dolgokért fizetni, ami nem indokolt, vagy megkerülhető, kihagyható lenne.

Általában magamnak csinálom az autó bütykölést, egyrészről ez az eredeti szakmám is, úgyhogy nem idegen a terep, másrészt pedig abban is hiszek, hogy akkor biztosan megbízható lesz a végeredmény, ha saját kezűleg készítem el a javításokat. Persze ez azt is jelenti, hogyha valamit elrontok, akkor azt is tudhatom, hogy bizony én voltam. De ezzel semmi gond nincs, tévedni és hibázni emberi dolog.

Szóval az autóim bütykölésénél megvan pár jól bevált beszállító oldal, ahonnan bizonyos termékeket szoktam rendelni, de amikor valami új eszközre van szükség, akkor mindig addig hajtom az ügyet, amíg meg nem találom azt a megoldást, ami a legolcsóbb és közben mégis jó minőségű és megbízható alkatrészt biztosít. Bevallom, hogy ez általában nem kevés idő, viszont azt is el tudom mondani, hogy ez a nem kevés is ráfordított idő is bőven megtérül akkor, mikor tízezreket spórolhatok egy-egy jól megfontolt rendelésnek köszönhetően.

Éppen ezért az élet minden más területén is igyekszem ezt az elvet követni és nem vakarom a fejemet, ha egy kicsivel tovább tart valamit megtalálni az interneten, helyette inkább nagyon örülök, hogyha több mindent tudok megvenni ugyanazért a pénzért. Akár több autóalkatrészről is lehet szó, vagy több szolgáltatásról, vagy mondjuk egy új gumi szettről, ha már úgyis itt vagyunk a téli-nyári átállásban még talán. Ha meg mégis segítségre van szükségem bizonyos szerelési munkák kapcsán, akkor is megkeresem a legkedvezőbb feltételekkel dolgozó specialistát, aki a leghamarabb ráér és egyeztetek vele egy időpontot.

Mint ahogy azt írtam, minden területen ezt a tempót és kedvező feltételeket várom el és keresem. Így az sem meglepő ezek után, hogyha a nyomtatók utántöltését illetően is szembe jön egy nagyon kedvező ajánlat, akkor nem fogok rajta agyalni, hanem egyből rákapok, hogyha nem találok jobb lehetőséget.

A Canon Patron | Ingyenes Kiszállítás lehetősége nem is tudom, hogy mikor jött velem szembe, mert már jó ideje innen szoktam megrendelni a patronokat és minden egyéb kiegészítő terméket, ami csak kell a nyomtatóhoz és nyomtatáshoz. Ezeket a tartalmakat a nyomtatoalkatresz.hu oldalon találtam, illetve onnan szoktam házhoz szállítást kérni, természetesen ingyenesen.

Ennek az oldalnak a termékei között olyan dolgokat lehet találni, ami valami egészen embertelen mennyiség – már ami a kínálat szélességét és színességét illeti. Itt aztán tényleg minden van: nyomtatókhoz patronok és tonerek olyan széles választékban, ami talán másutt nincs is. Ezen felül pedig ott van még minden más is, ami csak kellhet a nyomtatáshoz: különféle papírok és nyomtatóhoz való alkatrészek.

A Canon Patron sorozat talán a többi között is kirívóan nagy mennyiségben érhető el, aminek talán az az oka, hogy itthon egy nagyon elterjedt nyomtató márkáról van szó. Az én környezetemben használt berendezések legnagyobb százaléka is ehhez a márkához tartozik, így nem kérdés, hogy ilyen patronokat kell hozzájuk rendelni. Persze tonerek is vannak, de az egy külön lapfülön található, mivel én patronos nyomtatókat használok, ezért itt most inkább azokról számolok be.

Szóval, ha az ember oda navigál a Canon Partonok oldalára, akkor rögtön egy olyan armadával találja szemben magát, ami egészen lenyűgöző. Nem akarom számszerűsíteni, de talán az összes létező Canon széria itt van, már ami a nyomtatókat illeti. Ez pedig nagyon szimpatikus dolog, hiszen nem mindenki tudja rögtön, hogy milyen típusú patronra van szüksége. A nyomtató típusa sokkal inkább köztudott, vagy azok számára is egyszerűen kideríthető, akik kevésbé jártasak ezekben a technikai dolgokban.

Canon Patron | Ingyenes Kiszállítás – ezeknek a tudatában egy végtelen választékból kiválasztani a megfelelő darabokat egészen jó üzletnek hangzik. Az már csak ráadás és hab a tortán, hogy nem feltétlenül csak az eredeti termékek közül lehet válogatni, hanem kimondottan vannak olyan utángyártott verziók is, amik ugyanolyan jó minőségűek, mint a gyártó által készítettek. A különbség csak annyi, hogy ezeket sokkal olcsóbban lehet megkapni, mint az eredeti verziókat, szóval hogyha valakit nem tántorít el a név hiánya, akkor az jelentősen tud spórolni ezen.

A kedvező árakhoz pedig még ingyenes kiszállítás is társul, tehát ha nem lenne elég az egyik kedvezmény, akkor itt a másik is rögtön. Mindezek mellé pedig még egy plusz dolgot is meg lehet jegyezni: hogy itt bizony a mennyiségi rendelést is díjazzák. Vagyis aki többet rendel, annak kedvezőbb áron adják a tintapatronok, tonerek és minden más darabját is. Számszerűen nézve, hogyha a nekem szükséges terméket rendelem meg, akkor egy darab fekete tintapatron nettó 20 090 forintba kerül, ezzel szemben kettő már csak 18 490 forint, míg a harmadik darabtól 18 190 forintért lehet megrendelni darabját a terméknek. Ez az akció akkor is igaz, hogyha különböző színű patronokat veszek, tehát mindenképpen jól jövünk ki.

Az ingyenes házhoz szállítás olyan ajánlat, amit talán ma már nem igazán lehet, vagy kell kihagyni. A legtöbb helyen ez az alapértelmezett, hiszen versenyben kell maradni. A szállítási feltételekről és a tempójáról és ütemezésről mindent meg lehet tudni a nyomtatoalkatresz.hu oldalon a megfelelő lapfülön.

A tintapatronok és tonerek mellett persze minden más egyéb lézeres kelléket is meg lehet itt rendelni, ahogyan papírokat és nyomtatós kellékeket is. Én minden rendelésnél még kiegészítem a csomagot egy jó adag papírral, hogy az is egyszerre érkezzen – és darabja is olcsóbb legyen. Ez mindenkinek az érdeke.

Canon Patron | Ingyenes Kiszállítás – ez lett tulajdonképpen az egyik kedvenc hívószó számomra a neten, hiszen minden benne van, ami fontos ebben az ajánlatban. Hogyha pedig még ennél jóval több minden érdekelne benneteket a témakörrel kapcsolatban, akkor még blogbejegyzések formájában is informálódhattok ezekben a dolgokban a már említett weboldalon. De ha csak szeretnétek nagyon hamar és egyszerűen megtalálni a nyomtatótokhoz való tintapatront, vagy tonert, amit aztán ingyen házhoz szállítanak, ráadásul még ha többet rendeltek egy termékből, kedvezményt is  adnak hozzá, akkor a nyomtatoalkatresz.hu oldal azt hiszem nektek is való, nem csak nekem. Jó böngészést, remélem, hogy nektek is olyan pozitív tapasztalataitok lesznek velük, mint nekem!